https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=10

Klik op bovenstaande link en je sponsor op deze manier onze vereniging met elke aankoop die je doet en het kost u niets extra' s!

Lees hieronder hoe: 

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan ons, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en wij  ontvangen hiervoor geld in de clubkas.

Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar ons.

En nogmaals, het kost je niets extra!

 

Wil je ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van de Speel-o-theek. Voor jou een kleine moeite, voor ons zijn het directe inkomsten.

 

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten zij op onze bankrekening . Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en wij profiteren hier direct van!

 

Let op: geen commissie op boeken

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

 

Je blijft anoniem!

Noch SponsorKliks, noch wij weten wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is

besteld, en voor welk orderbedrag en waar de commissie voor is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert dan niets op voor onze vereniging.